In functie de cantitatea comadata se acorda discounturi. Livrare in toata tara.
Pentru echiparea completa a unei unitati HoReCa si pentru oferte de pret, va invitam sa ne contactati.

Marimi Tavi GN

MARIMILE TAVILOR GASTRONORMICE GN

Marimile Gastronorm  au fost stabilite de Comitetul European de Standardizare ca o modalitate de standardizare a masurilor tavilor in industria de catering.

Desi tavile gastronormice sunt mai cunoscute ca tavi din inox, ele sunt disponibile si ca tavi din policarbonat sau polipropilena. Tavile sunt folosite pentru depozitare, transport si servire si sunt utilizate atat in congelatoare, cat si in surse de incalzire.

Tavile/ vaschetele GN sunt disponibile cu sau fara capace sau acoperitoare, iar acestea de obicei au gauri pentru sustinerea ustensilelor (polonice, clesti etc.).

Masurile tavilor GN sunt date ca o fractie, de la etalonul de GN 1/1 considerat masura cea mai mare.

Sistemul de masurare GN acopera doar lungimea si latimea tavilor, adancimea este prezentata in mod obisnuit in milimetri. Acest lucru inseamna ca fiecare tava GN poate avea o adancime diferita si in consecinta, ii poate varia capacitatea.

Datorita sistemul de masurare fractional, tavile GN sunt usor de intercalat si de schimbat intre ele. De exemplu, daca un bufet de servire are o capacitate de GN 1/1 este posibila folosirea a doua tavi GN 1/2, chiar si a unei tavi GN 1/2 si a doua GN 1/4.

Marimile Tavilor GN Gastronormice, Marimi Standard Tavi GN, Dimensiuni Cuve GN Inox, Vascheta GN Gastronorm Marimi, Accesorii Gaztronorm Marimile Tavilor GN Gastronormice, Marimi Standard Tavi GN, Dimensiuni Cuve GN Inox, Vascheta GN Gastronorm Marimi, Accesorii Gaztronorm